Вітаємо з закінченням 2022/2023 навчального року!

Іще один навчальний рік студентства на факультеті спеціальної та інклюзивної освіти став уже історією і початком нового розділу  книги життя наших випускників, студентів і викладачів.

З нагоди закінчення 2022/2023 навчального року 🎓 👥 30 червня 2023 року в відбувся захід "Боулінг з деканом". Останнє у 2022/2023 навчальному році зібрання, але одне з найяскравіших для студентів і представників факультету.  Декан факультету Ірина Маркусь вручила подяки і привітала студентів та викладачів з таким атмосферним івентом, метою якого було наповнити життя студентів факультету різними активностями, подарувати позитивний настрій та емоції.

01Захід згуртував студентів усіх кафедр факультету,  їх викладачів, декана заступників деканів.
Підтримка для студентства сьогодні надзвичайно важлива.  
Гостем заходу була  Таміла Валентинівна Новіцька начальник Центру гуманітарної та молодіжної політики яка привітала студентів та викладачів факультету спеціальної та інклюзивної освіти з закінченням навчального року від ректора університету Андрущенка Віктора Петровича і 🧑🏼‍🎓 📜 👩🏻‍🎓 відзначила грамотами кращіх гравців цього заходу та нагородила кубками команди переможців заходу:
🥇місце виборола команда "Гулівер і ліліпути";
🥈місце отримала команда "Удушники";
🥉місце посіла команда "Солянка" (Сокура Анастасія Іванівна, Анастасія Бондаренко, Валентина Дворник, Приндюк Ксенія, Жесткова Анастасія Денисівна, Дехтяренко Єлизавета Віталіївна).

bow03 bow04

bow05 bow06

Вітаємо шановних колег і студентів із гідним завершенням навчального року, неймовірною зустріччю, а також значними досягненнями в науковій та освітній діяльності! Бажаємо успіхів, подальших заслужених перемог, професійного розвитку та здоров’я! 🏆 🥳 🎉

02