Вітаємо рідний університет та декана факультету!

 

Факультет спеціальної та інклюзивної освіти сьогодні з гарними новинами, адже саме сьогодні на Вченій раді університету було відзначено Український державний університет імені Михайла Драгоманова УДУ імені Михайла Драгоманова золотою медаллю у номінації "Інклюзивна освіта: рівні права-рівні можливості. Організація навчання під час дії воєнного стану"!!!

Ця нагорода є результатом плідної праці усього професорсько-викладацького складу нашого Факультет спеціальної та інклюзивної освіти УДУ імені Михайла Драгоманова , що є визнанням виняткового лідерства та вагомого внеску нашого факультету в розвиток університету, який здійснюється за підтримки ректора університету професора Віктора Андрущенка.зображення viber 2023 12 21 12 39 19 492

Також сьогодні, наша деканеса Ірина МАРКУСЬ Iryna Markus була відзначена подякою Міністерства освіти і науки України за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обовʼязків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України!!!зображення viber 2023 12 21 12 39 17 569

Ми вдячні кожному з вас і декану Ірині МАРКУСЬ за активну діяльність, відданість справі та працелюбність, саме ці якості стали основою нашого спільного успіху. Сподіваємося, що вплив не тільки збереже, але й зміцниться в подальших досягненнях факультету та університету.

Вітаємо та бажаємо колективу факультету спеціальної та інклюзивної та декану Ірині МАРКУСЬ подальших творчих здобутків та успішних ініціатив у роботі!

#фсіо #УДУ_Драгоманова #однесерцебиттянавсіх